» » »

Minatori - Shfletoj Gazeten Per Ty Mendoj Tabs

Artists:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # 

Shfletoj Gazeten Per Ty Mendoj Tabs

(ver. 1) Click to play this song!
Minatori
 Rating:
4.2/5 (5 votes)

 Shfletoj Gazeten Per Ty Mendoj lessons Tabs too difficult? Try these video lessons and learn fast
 
        Minatori - Shfletoj gazeten, per ty mendoj.
Danny boy
Intro:

Gtr: 1
      Cm
E--8---8---8---8-----|
B--8---8---8---8-----|
G--8---8---8---8-----|
D--10--10--10--10----|
A--10--10--10--10----|
E--x---x---x---x-----|

      G#
E--4---4---4---4-----|
B--4---4---4---4-----|
G--5---5---5---5-----|
D--6---6---6---6-----|
A--6---6---6---6-----|
E--x---x---x---x-----|

      D#
E--6---6---6---6-----|
B--8---8---8---8-----|
G--8---8---8---8-----|
D--8---8---8---8-----|
A--6---6---6---6-----|
E--x---x---x---x-----|

       A#
E--6---6---6---6-----|
B--6---6---6---6-----|
G--7---7---7---7-----|
D--8---8---8---8-----|
A--8---8---8---8-----|
E--x---x---x---x-----|

Ritmi luhet nga poshtë – lart
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.

Nëpër ritëm – Gtr:2

  D#5  D5  C5  A#5
E-------------------------|
B-------------------------|
G-------------------------|
D--8-8--7-7--5-5--3-3-----|
A--6-6--5-5--3-3--1-1-----|
E-------------------------|

Gtr:2 Edhe këtë pjesë
E----------------|
B--11--9--8~~----|
G----------------|
D----------------|
A----------------|
E----------------|

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4
Me vendim te prere nje ekspres egzekutoj
e shfletoj gazeten, dhe per ty mendoj
shtetis neper tituje askund nuk eshte gjete
ne Prishtine, ne Kosove, askund ne planete.

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.
Lexoj deklarata nga disa patriote
gazetare, shkrimtare, poet e budalle
vuatjet e tyre per kange jane pandare
kur folshe me ta te duket vetja shka

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.
Ndalem te kalendari historik
dhe me ka pak dro dhe frike
asgje sot per boten nuk eshte vendose
ne kete dite as Titaniku s'eshte fundos

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti


Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.

ne kete dite as John Kennedy nuk eshte vra
as Nile Amstrongu sot nuk s'ka shkel ne hane
e per çudi sot kurkuj s'ja pasna qi ate nane

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Cm – mbajeni – tejkalimi D# x 2; G# x 3; D# x 2; A# x 3.
Pseeeeee shkovee tiii
Pseeeeee shkovee tiii ( : : )

Gtr:1
Cm x 4; G# x 4; D# x 4; A# x 4.
Lexoj prognazone metrologjike
bore, shi, dielle, te rreshura politike
Krej qka di dhe qka eshte me rendsi
sot ti nuk je ketu sot shkove ti

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Opcione per Kosoven, sa te duash menjehere
ta mbshtjellin ta paketojne si nje hamburger
zgjedhje per Kosoven sa te duash si ne korent
Kosova republike, panvaresi, Kosova Kontinente

Pse shkove ti
Pse shkove ti

A ka shperthy ndonje bombe sot ne qender te Bombajit
ndonje bishti i sert a u pervlu ne gjykym te çajit
Hitleri a boni sot vetevrasje ne Berlin
apo ra bomba atomike ne Hiroshime

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Sot shkova ti athua askush nuk mbet
sikur dikush ma vodhi kete qytet
sot dielli lindi dhe do te perndoj
mos mendo se me more ne qafe
se sot per ty do te mastruboje.

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Pseeeeee shkoveeee tiii
Pseeeeee shkoveeee tiii ( : : )
__________________

Kjo është e tëra! Tekstin e kam marr nga interneti.

Gjithë të mirat dhe suksese!
      
Submit corrections


    Shfletoj Gazeten Per Ty Mendoj lessons Hard to play? Try these video lessons and learn fast Shfletoj Gazeten Per Ty Mendoj lessons
    
↑ Back to top | Tablatures and chords for acoustic guitar and electric guitar, ukulele, drums are parodies/interpretations of the original songs. You may use it for private study, scholarship, research or language learning purposes only