» » »

Minatori - Ne Duart Tua Do Te Vdes Tabs

Artists:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # 

Ne Duart Tua Do Te Vdes Tabs

(ver. 1) Click to play this song!
Minatori
 Rating:
4.2/5 (5 votes)
        Në duart tua do të vdes – Minatori


Intro: Em D

Em – 779987
D - 557775
C - 81010988

Gtr: 1 acoustic

       Em               D
E---7---7-7---7-7----------5---5-5---5-5----------------|
B---8---8-8---8-8----------7---7-7---7-7----------------|
G---9---9-9---9-9----------7---7-7---7-7----------------|
D---9---9-9---9-9----------7---7-7---7-7----------------|
A---7----------------------5----------------------------|
E---7----------------------5----------------------------|

Kjo është baza e ritmit – Ju rekomandoj ta dëgjoni këngën.

Solo
Gtr: 2 electric

E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G--------------------------7-------------------------------|
D—9h10p9h10p9-7----7-9-10----9-----------------------------|
A----------------------------------------------------------|
E----------------------------------------------------------|

E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G----------------------------------------------------------|
D—9h10p9h10p9-7----7-9-------------------------------------|
A-------------------------------10-9-7---------------------|
E----------------------------------------------------------|

Gjatë këngës kitara elektrike kyçet me këtë ritëm:

    E5              D5
E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G----------------------------------------------------------|
D--9---9-9--------------------------7---7-7----------------|
A--7---7-7--------------------------5---5-5----------------|
E----------------------------------------------------------|

Gjatë strofës vetëm: Em D

      pastaj

C      D         Em   D
Si udhëtim i gjatë në natë
C        D         Em   D
Ti më jep shpresë më………
C      D    Em   C
Edhe njè jetë, unë do të pres
Em    D       Em
Në duart tua do të vdes


Këtu kyçet kitara elektrike me efekt (distortion)
ndërsa kitara akustike vazhdon ritmin: Em D
Gtr: 2 electric

    E5              D5
E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G----------------------------------------------------------|
D--9---9-9--------------------------7---7-7----------------|
A--7---7-7--------------------------5---5-5----------------|
E----------------------------------------------------------|

Nuk ka rëndësi pse ti vjen, Nuk ka rëndësi pse ti shkon…………..


 h – hummer on
 p – pull of

“Në duart tua do të vdes” është një këngë shumë e bukur dhe shumë e lehtë. Ky është verzioni origjinal.
Janë të mirëpritura!


Suksese dhe gjithë të mirat!
Danny Boy
      
Submit corrections

↑ Back to top | Tablatures and chords for acoustic guitar and electric guitar, ukulele, drums are parodies/interpretations of the original songs. You may use it for private study, scholarship, research or language learning purposes only