» » »

Srekna Li Si Ti Chords (ver.1)

Artists:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # 

Srekna Li Si Ti Chords (ver.1)

Tose Proeski
Rating:
0/5 (0 votes)

Hard to play? Try these video lessons and learn fast.
        Среќна ли си ти?
Тоше Проески
Gm Eb D Gm Eb D
Gm Cm D Gm Cm D
Gm        Cm     D
Никогаш... не сум имал многу да ти дадам
Gm        Cm     D
Никогаш... само љубов како дете искрена
Gm    Eb    D  Gm
но не ти беше доволна...
      Eb D Gm
      Eb D Gm
Туѓа си ... веќе немам право да те имам
Туѓа си ... колку години те ччекав преку пат
за да те сретнам некогаш
Cm
Среќна ли си ти, сега кога носиш злато
Ab
Или несреќна, што на мое место туѓи
 B                  Eb    G
дланки треперат, тоа срце кому припаѓаа.......ааа

Среќна ли си ти далеку од мене мила
Или спомени гребат како груба свила
дали најде мир, таму кај што од мене се скри.......иии

Пред мене... кое добро ми те донесе на
мојот праг... кога пројдов километри сосем сам
но веќе сам не спијам
Ab      Fm
 Тебе јас те знам,
Ab     Fm
 многу одамна,
 Ab B
 како никој друг, на светот
Ab     Fm
 и не сум посакал     
Ab     Gm   Ab
 друга ниедна...oooo
Ab > A
 A C#m (Ab > A)
 Среќна ли си ти, сега кога носиш злато.
 A
 Или несреќна, што на мое место туѓи.
 B                 E    Ab
дланки треперат, тоа срце кому припаѓаа.....ааа
      
Hard to play? Try these video lessons and learn fast. | Correct
comments powered by Disqus
↑ Back to top | Tablatures and chords are parodies/interpretations of the original songs. You may use it for private study, scholarship, research or language learning purposes only